AC Milan nieuwe naam op Seesing Tournament

Zoals ieder jaar gebruikelijk tijdens de nieuwjaarsreceptie van RKZVC werden de deelnemende teams van het jeugdtoernooi van RKZVC gepresenteerd. Het Seesing Tournament vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019.

AC Milan is de meest aansprekende naam die dit jaar actief zal zijn in de Achterhoek. De Italianen zijn niet vaak in de Achterhoek te gast geweest op jeugdtoernooien en de organisatie is trots deze mooie naam aan de deelnemerslijst te kunnen toevoegen. Daarnaast heeft de organisatie van het Seesing Tournament voor het eerst een ploeg uit een ander continent vastgelegd. Uit Mexico komt de voetbalschool TEC Monterrey naar Zieuwent om daar hun krachten te meten met de Nederlandsen en Europese profclubs.

Verder doet OSC Lille voor de tweede keer mee en zijn RSC Anderlecht (10e deelname) en Bayer 04 Leverkusen (11e deelname) inmiddels bekende namen in Zieuwent.

De traditionele Nederlandse top drie zal ook weer te gast zijn op sportpark de Greune Weide in Zieuwent. Feyenoord en PSV (beiden 17e deelname) zijn er al vanaf de start in 2003 bij en ook titelverdediger Ajax (13e deelname) geeft wederom acte de presence. Deze acht ploegen worden aangevuld met AZ (5e deelname) en gastheer RKZVC (aangevuld met enkele regionale talenten). Al deze teams zullen actief zijn op ons toernooi voor spelers onder 12 jaar.

De loting voor het Pinkstertoernooi van RKZVC wordt gehouden op vrijdag 15 februari 2019 tijdens de sponsoravond bij Mellink Reclame in Lichtenvoorde.

Overzicht deelnemende ploegen 17e Seesing Tournament 2019

RKZVC, Ajax, Feyenoord, PSV, AZ uit Nederland en Bayer 04 Leverkusen (Duitsland), RSC Anderlecht (België), OSC Lille (Frankrijk), AC Milan (Italië) en TEC Monterrey (Mexico).