AC Milan keert terug op Seesing Tournament

Zoals ieder jaar gebruikelijk tijdens de nieuwjaarsreceptie van RKZVC werden de deelnemende teams van het jeugdtoernooi van RKZVC gepresenteerd. Het Seesing Tournament vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020.

Geen nieuwe namen dit jaar in Zieuwent, maar wel een aantal interessante oude bekenden op het jeugdtoernooi voor spelers onder 12 jaar. AC Milan, de winnaar van 2019, keert terug op dit Achterhoekse toernooi en heeft een zware poule geloot. Ze zijn ingedeeld bij PSV, Feyenoord, Borussia Mönchengladbach en Slavia Praag. Gladbach is de tweede opmerkelijke naam in dit rijtje, want de Duitsers komen voor de tweede keer naar de Achterhoek na hun deelname bij het eerste internationale toernooi van RKZVC in 2003.

In de andere poule speelt gastheer RKZVC, dat tijdens dit toernooi versterkt zal worden met enkele regionale toppers. De Zieuwentse spelers van JO13-1 zullen hun krachten moeten meten met AZ, Borussia Dortmund, OSC Lille en RSC Anderlecht dat voor de elfde keer naar Zieuwent afreist.

Helaas heeft Ajax te kennen gegeven dit jaar niet deel te nemen ivm deelname aan een lucratief internationaal buitenlands toernooi.

18e Seesing Tournament / 30 en 31 mei 2020

Poule A Poule B
RKZVC PSV
AZ Feyenoord
Borussia Dortmund Borussia Mönchengladbach
OSC Lille Slavia Praag
RSC Anderlecht AC Milan