Reglement

1. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen en de reglementen van de KNVB.
2. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van de KNVB District Oost. Deze scheidsrechters zullen geassisteerd worden door de toernooiorganisatie aangewezen assistent-scheidsrechters.
3. Spelerslijsten met geldig identiteitsbewijs of kopie hiervan dienen bij aankomst op het sportpark ter controle worden afgegeven bij het wedstrijdsecretariaat.
4. Speelgerechtigd zijn alle spelers geboren na 1 januari 2010. Per wedstrijd zijn 5 wisselspelers toegestaan.
5. De door de scheidsrechter genomen beslissing is bindend, zodat protesteren hiertegen niet mogelijk is.
6. Er wordt niet getost; de eerstgenoemde vereniging trapt af, de andere heeft doelkeuze. De speelduur van alle wedstrijden is 2 x 15 minuten.
7. Er wordt in twee poules van vijf ploegen gespeeld, beide poules spelen een halve competitie. De nummer 1 tot en met 3 plaatsen zich voor de 2 finale poules. De nummers 4 en 5 spelen in halve competitie om de plaatsen 7 tot en met 10. De nummers 1 en 2 uit de voorronde worden gescheiden in de finale poules. De nummer 3 speelt in dezelfde poule als de nummer 2.
De winnaars van de finale poule spelen om de plaats 1 en 2. De nummers 2 van de finale poule om plaats 3 en 4. En de nummers 3 om de plaatsen 5 en 6. Bij gelijk eindigen in de poule beslist het doelsaldo, dit is het aantal gescoorde doelpunten verminderd met het aantal tegendoelpunten. Indien de doelsaldi eveneens gelijk zijn, dan is het aantal gescoorde doelpunten bepalend. Is er dan nog geen beslissing dan worden er strafschoppen genomen, en wel als volgt:
Een serie van vijf strafschoppen te nemen door vijf verschillende spelers. Is het aantal benutte strafschoppen gelijk, na deze serie, dan wordt er door de resterende spelers van de teams om en om een strafschop genomen tot er een winnaar is.
8. Een speler die tijdens een wedstrijd een gele kaart ontvangt, ontvangt een officiële waarschuwing. Bij een tweede gele kaart tijdens het toernooi is de speler voor de eerst aankomende wedstrijd automatisch geschorst.
9. Een speler, die tijdens één der wedstrijden uit het veld wordt gezonden (rode kaart / twee gele kaarten), wordt voor de rest van deze wedstrijd en tevens voor de eerstvolgende wedstrijd geschorst.
10. Iedere deelnemende vereniging dient voor reservekleding te zorgen. De in het wedstrijdprogramma eerstgenoemde vereniging speelt, indien de scheidsrechter dit wenst met de reservekleding.
11. De deelnemende verenigingen zullen met betrekking tot schade aan gebouwen, reclameborden, beplantingen of andere bezittingen van de organiserende vereniging, veroorzaakt door spelers van één der verenigingen, aansprakelijk worden gesteld voor de opgelopen schade.
12. Bij eventuele geschillen met betrekking tot de organisatie, beslist de wedstrijdleiding. Hiertegen is geen beroep mogelijk.