Achtergrond informatie

Algemene informatie

Het Seesing Tournament is een voetbaltoernooi voor eerstejaars O12-pupillen dat wordt jaarlijks wordt gehouden op Pinksterzaterdag en 1e Pinksterdag op sportpark “de Greune Weide” te Zieuwent. Het deelnemersveld bestaat uit 9 O-12 pupillen elftallen van nationale en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het O12-pupillen elftal van gastheer RKZVC deel aan dit toernooi versterkt met enkele regionale spelers.

Sponsors
Hoofdsponsor van het toernooi is Seesing Flex uit Lichtenvoorde. Zonder onze hoofdsponsor en alle andere sponsors die op welke manier ook een bijdrage leveren, zou dit toernooi niet mogelijk zijn. We zijn alle sponsors dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrage.

Vrijwilligers
Daarnaast helpen vele vrijwilligers voor, tijdens en na het toernooi. Mede dankzij hun inzet is het mogelijk om elk jaar weer, voor zowel de deelnemers als de bezoekers, een succesvol toernooi neer te zetten. Verder ook een speciaal woord van dank voor de vele gastgezinnen die geheel belangeloos onderdak bieden aan de jonge voetballertjes die tijdens het toernooi actief zullen zijn.

De volgende editie is op 18 en 19 mei 2024.