Bedankt voor 2015 en op naar 2016

ST2015-bestuur-600x400

De organisatie van het Seesing Tournament kijkt met een bijzonder tevreden gevoel terug op de dertiende editie van haar Onder-12 jeugdtoernooi, dat tijdens het Pinksterweekend op de velden van RKZVC in Zieuwent werd georganiseerd.

Meer dan 100 vrijwilligers, ruim 50 gastgezinnen en zo’n 50 sponsors maakten dit, voor een klein kerkdorpje als Zieuwent unieke evenement, mogelijk. Nogmaals hartelijk dank aan allen die op welke manier dan ook een bijdrage leverden aan dit toernooi.

De werkzaamheden op sportpark De Greune Weide zitten er nog niet op, want meteen na afloop van het toernooi en de verenigingsdag werd begonnen met de aanleg van een kunstgrasveld op het hoofdveld. Daarmee worden de voorwaarden verbeterd om op 14 en 15 mei 2016 een nog mooier toernooi te organiseren.

Het deelnemersveld was dit jaar al prachtig met een mooie finale tussen Ajax en Juventus. Geniet nog even kort na van die finale en prijsuitreiking in het korte filmpje van Rogier Bekkenutte.

Filmpje Seesing Tournament 2015

Nogmaals hartelijk dank aan allen, maar vooral aan de sponsors die het financieel mogelijk maken, dat dit toernooi in Zieuwent georganiseerd kan worden. Tot in 2016!

De sponsors die dit mogelijk maakten zijn:

sponsors2015