Een topvoetballer in huis??

Wie wil dat nu niet, een mogelijke topvoetballer bij je thuis logeren?!

Vele toppers hebben al tijdens het Seesing Tournament in Zieuwent gelogeerd oa Jordy Clasie, Joël Veltman, Stefan de Vrij, Davy Klaasen, Tonny Vilhena, Memphis Depay en vele anderen….

De 16e editie van het D-pupillen toernooi zal worden gehouden op zaterdag 19 mei 2018 en zondag 20 mei 2018. Het Seesing Tournament is een voetbaltoernooi voor eerstejaars D-pupillen dat wordt jaarlijks wordt gehouden op Pinksterzaterdag en 1e Pinksterdag op sportpark “de Greune Weide” te Zieuwent.

Het deelnemersveld bestaat uit 9 D-pupillen elftallen van nationale en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het D-pupillen elftal van gastheer RKZVC deel aan dit toernooi (versterkt met enkele regionale spelers). De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om een mooi deelnemersveld vast te kunnen leggen …. en dat is gelukt:

Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente, RSC Anderlecht, Bayer 04 Leverkeusen, Austria Wien, Slavia Praag, Celtic en natuurlijk onze plaatselijke RKZVC

Het duurt nog een aantal maanden, maar ik zou graag een inventarisatie willen maken hoeveel ouders/gezinnen zich voor het toernooi beschikbaar willen stellen als gastgezin.

Mocht je meer informatie willen of opgeven, stuur ff een mailtje

Met vriendelijke groet,

Raymond Niënhuis
Seesing Tournament (coördinator gastgezinnen)
r.nienhuis7@chello.nl