Steun ons bij de Hart voor de Achterhoek actie

In mei start de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek met een nieuwe actie genaamd Hart voor de Achterhoek. Met deze actie kunnen alle klanten van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen in de regio. Via deze stemmen kunnen deze verenigingen dan prachtige geldbedragen bij elkaar sparen.

Stem op het Seesing Tournament

Ook het Seesing Tournament hoopt op uw stem. Alleen leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen.  Als u dit al bent, dan kunt u in Mei uw 5 stemmen uitbrengen (maximaal 2 per vereniging/stichting) bij de Rabobank. Wij hopen natuurlijk dat wij 2 stemmen van u krijgen! Bent u nog geen lid van de Rabobank? Meldt u dan vóór 1 april 2017 aan via: https://www.rabobank.nl//particulieren/leden/lid-worden/ . Leden die na 1 april 2017 lid zijn geworden krijgen namelijk pas stemrecht voor de volgende editie van de Hart voor de Achterhoek actie van de rabobank.

Wat kan het ons opleveren?

Elke stem telt, en het bedrag dat we op kunnen halen kan oplopen tot maar liefst €2500, een bedrag dat we goed kunnen gebruiken voor verdere ontwikkelingen op ons schitterende jeugdvoetbaltoernooi ! We gaan jullie uiteraard gaandeweg deze actie op de hoogte houden. Maar het belangrijkste op dit moment is dat je lid wordt van de Rabobank en dit dus uiterlijk op 31 maart 2017!